Verhuizen van zorginstellingen
     
 

Onze werkzaamheden zijn overgenomen door Jan Hofman Verhuizingen, u wordt doorgeschakeld.

Jan Hofman Transport / Verhuizingen
Schutsluis 6 - 7681 KG Vroomshoop

 
 
 
 
 
Alle zorginstellingen hebben één ding met elkaar gemeen: zij delen de zorg voor mensen. Daarom vraagt een verhuizing van een zorginstelling om een speciale aanpak. Kuiper Verhuizingen heeft ruime ervaring opgedaan in het verhuizen van zorginstellingen. Wij beschouwen een dergelijke verhuizing dan ook niet als een project maar als een tijdelijke overname van de zorg(en).

Het verhuizen van een zorginstelling vraagt een specifieke aanpak. Vooral rust in het hele verhuisproces is van essentieel belang voor alle betrokkenen en zeker als het gaat om hulpbehoevende patiŽnten of ouderen. In een vroeg stadium geven wij voorlichting aan bewoners/patiŽnten en hun familieleden. Ook wordt er zo goed mogelijk rekening gehouden met de individuele wensen van bewoners.

Communicatie en coŲrdinatie vormen belangrijke voorwaarden voor een zorgeloze verhuizing in de zorgsector. Door Kuiper Verhuizingen al in het begintraject in te schakelen worden veel onduidelijkheden voorkomen. In een overzichtelijk en gedetailleerd draaiboek vindt u alle afspraken terug met betrekking tot de planning, procedures en de in te zetten mensen en middelen. Op deze manier wordt verhuizen met Kuiper Verhuizingen is een hele zorg minder!
 
   
    Site to Edit Website Beheer Systeem