Verhuizen van onderwijsinstellingen
     
 

Onze werkzaamheden zijn overgenomen door Jan Hofman Verhuizingen, u wordt doorgeschakeld.

Jan Hofman Transport / Verhuizingen
Schutsluis 6 - 7681 KG Vroomshoop

 
 
 
 
 
Ordeverstoring is vooral bij onderwijsinstellingen niet gewenst. Of het nu gaat om basis-, voortgezet- of universitair onderwijs. Verhuizen binnen een onderwijsinstelling is voornamelijk een logistiek proces en vraagt om snelheid en accuratesse zodat het leerproces zo min mogelijk wordt verstoord.

Kuiper Verhuizingen heeft veel ervaring in het verhuizen van onderwijsinstellingen. Deze vaak complexe verhuizingen voeren wij efficiŽnt en snel uit. Door te werken met een goed team verhuisspecialisten, de beste middelen en een goede voorbereiding en planning wordt tijd bespaard, zodat de onderwijsinstelling weer snel de lessen kan hervatten. Door het grote aantal mensen en materieel is het met Kuiper Verhuizingen mogelijk in een kort tijdsbestek (bijvoorbeeld in vakantieperiodes) de verhuizing te realiseren.

 

Kuiper Verhuizingen biedt naast het daadwerkelijk verhuizen een uitgebreide dienstverlening voor onderwijsinstellingen. U kunt onze vakmensen inzetten voor het (de)monteren van meubilair, apparatuur en machines. Bovendien biedt Kuiper Verhuizingen u een totaalconcept van ontkoppelen, verhuizen, reinigen en opnieuw installeren van alle werkplekapparatuur, practica apparatuur en laboratoria.
   
    Site to Edit Website Beheer Systeem