Verhuizen van archieven en bibliotheken
     
 

Onze werkzaamheden zijn overgenomen door Jan Hofman Verhuizingen, u wordt doorgeschakeld.

Jan Hofman Transport / Verhuizingen
Schutsluis 6 - 7681 KG Vroomshoop

 
 
 
 
 
Het verhuizen van archieven en bibliotheken is een uiterst secuur werk. Kuiper Verhuizingen stelt per situatie een verhuisteam samen en bepaalt welke materialen het meest geschikt zijn. Wij beschikken over vakkundige verhuizers en de juiste middelen om de archiefwerkzaamheden snel en nauwkeurig uit te voeren. Wij gebruiken speciale inpakmaterialen zoals archiefboxen, projectainers en interieurboxen om de boeken en documenten zorgvuldig in te verzamelen en over te plaatsen naar de nieuwe locatie. Volgens een vooraf nauwkeurig opgesteld draaiboek wordt alles op deze nieuwe locatie uitgepakt, gelokaliseerd en overzichtelijk op de juiste plek terug geplaatst.

 
                                                                   

Kuiper Verhuizingen verhuist met de nodige accuratesse en zorg. Kostbaarheden, belangrijke archiefstukken of bijzondere boeken krijgen van ons een exclusieve behandeling, zodat u bent verzekerd van een perfecte verhuizing.

Wanneer archieven en bibliotheken tijdelijk of voor langere tijd moeten worden opgeslagen, biedt Kuiper Verhuizingen beveiligde en geconditioneerde opslaglocaties. Zo bent u altijd verzekerd van een veilige opslag. 
                                                                                                                   
Ook beschikt Kuiper Verhuizingen over moderne faciliteiten voor opslag en beheer van de meest uiteenlopende soorten archieven. Dit kan variŽren van het opschonen, het opzoeken, het klaarzetten tot en met het bezorgen van stukken. Wij zorgen ervoor dat uw goederen worden opgeslagen en beheerd onder de meest ideale
omstandigheden.
   
    Site to Edit Website Beheer Systeem