Verhuizen van ICT
     
 

Onze werkzaamheden zijn overgenomen door Jan Hofman Verhuizingen, u wordt doorgeschakeld.

Jan Hofman Transport / Verhuizingen
Schutsluis 6 - 7681 KG Vroomshoop

 
 
 
 
 
Een complete kantoorverhuizing betekent tegenwoordig het verhuizen van de werkplek inclusief alle automatiseringsapparatuur. Dit vraagt om bijzondere kennis en vaardigheden van ICT. Het is belangrijk dat computersystemen efficiŽnt worden af- en aangekoppeld, zodat stagnatie in de bedrijfsvoering tot een minimum beperkt blijft.

Als gespecialiseerde dienstverlening biedt Kuiper Verhuizingen u een geÔntegreerd verhuisconcept voor het deskundig verhuizen van ICT-apparatuur. Allereerst vindt intensief contact plaats tussen uw systeembeheerder en het ICT-team van Kuiper Verhuizingen. De apparatuur wordt in overleg met de systeem-beheerder afgekoppeld, waarna het netwerk wordt afgesloten.
 


Kuiper Verhuizingen zorgt ervoor dat uw verhuizing efficiŽnt en met de uiterste zorg wordt uitgevoerd. Het speciaal hiervoor opgeleide verhuisteam verwijdert de bekabeling van CPU-kasten, monitoren, keyboards en overige apparatuur en plaatst de apparatuur in stevige kunststof computerboxen. Op de nieuwe werkplek wordt vervolgens de apparatuur aangesloten en opnieuw getest.
   
    Site to Edit Website Beheer Systeem