Project- en kantoorverhuizingen
     
 

Onze werkzaamheden zijn overgenomen door Jan Hofman Verhuizingen, u wordt doorgeschakeld.

Jan Hofman Transport / Verhuizingen
Schutsluis 6 - 7681 KG Vroomshoop

 
 
 
 
 
Kuiper Verhuizingen weet als geen ander dat verhuizen vakwerk is. Dat betekent dat wij uitermate nauwkeurig en efficiŽnt werken, want stilstand van uw bedrijfsprocessen dient uiteraard tot een minimum beperkt te blijven. Door een bijzonder goede voorbereiding, waarbij uw eisen en wensen en de mogelijkheden op elkaar worden afgestemd, wordt tijd (=geld) bespaard.

Dit geldt zowel voor grote externe projectverhuizingen als voor de dagelijkse interne verhuisbewegingen van bedrijven en instellingen. Door bundeling van kennis en ervaring zorgen wij ervoor dat uw medewerkers weer snel aan de slag kunnen op hun nieuwe werkplek.

Kantoor- en projectverhuizingen bestaan vaak uit een complex aan activiteiten. Denk hierbij aan schoonmaakdiensten, ICT-services, plaatsing van archiefsystemen of kantoorinrichting. Door samenwerking met landelijke leveranciers zorgt Kuiper Verhuizingen ervoor dat meubilair wordt ge(de)monteerd, computers worden aangesloten en schoonmaakwerkzaamheden op het juiste tijdstip worden uitgevoerd. Daarnaast bent u er met onze Handyman Service van verzekerd dat uw werkplek er weer snel piekfijn uit ziet.
   
    Site to Edit Website Beheer Systeem